Projecten

In de loop der jaren hebben wij voor vele organisaties webapplicaties mogen ontwikkelen. Hier vindt u een overzicht van projecten die zijn opgeleverd.

De projecten die wij hebben gedaan

Omdat er in webapplicaties vaak persoonlijke data wordt verwerkt, kunnen wij niet alles laten zien. Wij hopen dat u zo wel een idee krijgt van ons kunnen.

Werkvoorraad beheren

Werken met meerdere collega’s aan diverse en vele cliënten, kan uitdagend zijn. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen het boekhoudkantoor weet wat er nog openstaat, is er een werkvoorraadbeheer portaal gemaakt voor een boekhoudbedrijf in Burgum (Friesland).

Dienstroosters

Het dienstrooster portaal dat wij hebben ontwikkeld, is voor heel veel sectoren in te zetten. Zo wordt dit systeem ingezet om de planning van medewerkers rond te krijgen in parkeergarages, bij evenementenbeveiliging en bij zorginstellingen waarbij er op één patiënt meerdere zorgverleners zitten (vaak zie je dit bij 24-uurshulp).

Subsidie portaal

Voor vele waterschappen hebben wij een subsidieportaal opgezet. In dit portaal wordt degene die een subsidie wil aanvragen volledig begeleid door een aantal stappen te doorlopen.