Wie zijn wij?

Een sterk team, bestaande uit UI designers, programmeurs en zelfs marketeers. Wij zijn in staat om volledig met u mee én vooruit te denken door onze jarenlange ervaring.

Een ervaren team staat voor u klaar!

Heeft u behoefte aan een maatwerk portaal of webapplicatie? Dan bent u aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote projecten waarin wij u altijd volledig begeleiden. Aan kleinere projecten kunt u denken aan bijvoorbeeld een API-koppeling, leads centraliseren of het verwerken van online formulieren. Wat grotere projecten zijn CRM gerelateerde portalen, planning webapplicaties voor medewerkers en webapplicaties specifiek gemaakt voor uw behoefte.

ISO 27001 certificering

Naast dat het werk leuk is, nemen wij het ook serieus. De applicaties worden volgens de strengste richtlijnen gemaakt en bewaakt. Onze werkprocessen voldoen aan de ISO-27001 norm waarop binnenkort weer een audit plaatsvindt.

Ervaring die telt

Onze organisatie bestaat al meer dan 10 jaar. In die 10 jaar hebben wij voor vele klanten mogen werken. De focus ligt bij ons op excellente documentatie, goede communicatie en het nakomen van afspraken zodat we altijd een eindproduct opleveren waarin beide partijen samen naar toe hebben gewerkt. Geen verrassingen achteraf, want gedurende het project wordt een vooraf bepaald plan gevolgd en wordt er tussentijds bijgestuurd waar nodig.