API koppeling

Een API-koppeling is een koppeling tussen twee software pakketten om gegevens uit te wisselen.

Data uitwisselen tussen twee software pakketten

Een API-koppeling zorgt ervoor dat gegevens tussen twee software pakketten worden uitgewisseld. Dit kan gaan om automatisch KvK-gegevens op te halen, een betaling via iDEAL of bijvoorbeeld leads weg te schrijven in een CRM pakket. Een API-koppeling waarmee wij zelf vaak te maken krijgen is een RealWorks koppeling waarmee woningen worden opgehaald om vervolgens op een website te weergeven.

Wat kost een API-koppeling?

De kosten voor een API-koppeling hangen sterk af van de opdracht. Gaat het om een betaalmodule via Mollie, dan kunt u denken aan een dag werk. Gaat het om een koppeling met RealWorks, dan is dat vaak ook in een dag opgeleverd. Afhankelijk of wij ook nog de verwerking op de website moeten verzorgen, komt er meer werk bij kijken. Omdat wij zeer ervaren zijn en API-koppelingen gestandardiseerd hebben, kunnen wij snel opleveren wat u merkt aan de kosten. 

Offerte API-koppeling

Heeft u te maken met een API-koppeling en wilt u een indicatie van de kosten? Dan sturen wij u graag een vrijblijvende indicatie toe. U kunt via ons offerteformulier gemakkelijk uw aanvraag indienen.